Returpolicy for mokhava.no

Vi i mokhava.no er opptatt av at du som kunde skal være fornøyd med kjøpet ditt. Hvis du av en eller annen grunn ønsker å returnere en vare, følg retningslinjene nedenfor i samsvar med norsk forbrukerlov.

Returfrist:

Ifølge norsk forbrukerlov har du rett til å returnere en vare innen 14 dager etter at du har mottatt den, uten å oppgi noen grunn.

Hvordan returnere:

  1. Ta kontakt med vår kundeservice på post@mokhava.no for å informere om returinnvilgelse og for å få returinstruksjoner.
  2. Pakk varen forsvarlig for å unngå skader under transport.
  3. Send varen tilbake til oss innen 14 dager fra den dagen du mottok varen.

Returkostnader:

Kunden er ansvarlig for returkostnadene med mindre varen er feil eller defekt ved mottak.

Tilbakebetaling:

Vi vil behandle tilbakebetalingen så snart vi har mottatt og godkjent returen. Tilbakebetalingen vil bli gjort til det opprinnelige betalingskortet eller kontoen.

Betingelser for retur:

Retur aksepteres kun hvis varen returneres i samme tilstand som den ble mottatt. Dette innebærer at emballasjen ikke må være åpnet eller brukt. Hvis emballasjen er åpnet eller varen er brukt, vil returen dessverre ikke være gyldig.

Unntak fra returrett:

Visse varer kan være unntatt fra returrett av hensyn til hygiene eller hvis de er spesiallaget. Dette vil klart bli angitt i produktbeskrivelsen.

Mangler eller feil ved varen:

Hvis du mottar en defekt eller feil vare, ta kontakt med kundeservice umiddelbart. Vi vil sørge for å rette opp feilen kostnadsfritt.

Ta kontakt med vår kundeservice på post@mokhava.no hvis du har spørsmål eller trenger ytterligere assistanse vedrørende retur.